سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بیمه کشاورزان ،روستاییان و عشایر دزفول

مدیرعامل در جمع کارگزاران استان خوزستان: کارگزارانی که زیر هزار

سیدحمید کلانتری گفت: دو سوم حق بیمه کشاورزان،روستاییان و عشایر کشور را دولت پرداخت می کند و این افراد اگر برای عضویت در صندوق اقدام نکنند از خدمات دولت محروم می شوند.

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستاییان و عشایر،کلانتری در سفری یکروزه به استان خوزستان که با حضور در گردهمایی کارگزاران و روسای ادارات زیر مجموعه وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان تشکیل شده بود،با بیان این مطلب افزود: روستاییان و عشایر کشور با پرداخت فقط 5 درصد حق بیمه، فرصت عضویت دراین صندوق را از دست ندهند و از حمایت دولت دراین زمینه برخوردار شوند.
وی ادامه داد: با برداشتن شرایط سنی برای عضویت روستاییان در صندوق، فرد واجد شرایط بیمه در روستا چنانچه بالای 18 سال سن داشته باشند می توانند در این صندوق عضو شوند.
کلانتری تاکید کرد: در هر شهرستان باید مرکزی برای توسعه و هماهنگی هر چه بیشتر بیمه روستایی در بین روستاییان ایجاد شود.
در ادامه این گردهمایی خادم ، مدیر دفتر نمایندگی صندوق در خوزستان با اشاره به آمار موجود در این استان گفت: 251 هزار و 417 خانوار روستایی در استان خوزستان وجود دارد که از این تعداد 145 هزار خانوار مشمول بیمه روستایی هستند که تا کنون 64 هزار خانوار روستایی دراستان عضو صندوق بیمه روستایی شده اند.
وی افزود: شهرستان دزفول بیشترین تعداد اقشار روستایی با تعداد 8040 خانوار برای بیمه شدن را در استان دارد و شهرستان بهبهان بیشترین میزان جذب روستاییان در صندوق بیمه اجتماعی را با 5/91درصد را داراست.
خادم با اشاره به مزایای صندوق بیان داشت: فرد بیمه شده در این صندوق می تواند حق بیمه خود را به صندوق دیگری منتقل کند و یا از صندوق دیگری به صندوق بیمه روستایی وارد شود،همچنین فرد بیمه شده با 15 سال دارا بودن سابقه پرداخت بیمه و 65 سال سن می تواند تقاضای بازنشستگی کند.
در ادامه مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان خوزستان بیان داشت: امسال برای جذب و تشویق هر چه بیشتر روستاییان در صندوق بیمه روستاییان ،شرکت های تعاونی روستایی در مناطق روستایی ایجاد می شود.
هوشمند صفایی تصریح کرد : بیمه روستاییان و عشایر اختیاری است و نیاز است که دهیاری ها و بخشداری ها مزیت های این صندوق را به روستاییان معرفی کنند تا برای عضویت در صندوق بیمه تشویق شوند.
وی یکی از ملاک های ارزیابی ادارات تعاون در شهرستان ها پیگیری این ادارات برای جذب روستاییان برای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی روستایی دانست.
همچنین زلقی نماینده کارگزاران استان در این مراسم گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستاییان و عشایر از سال 84 آغاز به کار کرده است و در آن سال بسیاری از روستاییان شماره ملی نداشتند ، بعد از گذشت چندین سال و ارسال کد ملی متاسفانه سابقه تعدادی از بیمه شدگان روستایی که کد ملی نداشتند , ثبت نشده است .
وی افزود: متاسفانه کارکنان بیمه تامین اجتماعی با صندوق بیمه روستایی آشنایی کافی ندارند و لذا نمی توانند خدمات بهنگامی به روستاییانی که به ادارات تامین اجتماعی مراجعه می کنند ارایه دهند و همین امر باعث می شود تا صندوق بیمه روستایی اعتماد خود را نزد روستاییان ازدست بدهد.
زلقی در خواست کرد: 30 درصد بیمه شدگان صندوق بیمه روستایی بالای 70 سال سن دارند که باید ساز وکاری را برای بازنشسته کردن این افراد در نظر گرفت تا بتوانند در این سن ازحقوق و دستمزدی بهره مند شوند.
در خاتمه این گردهمایی حکم مستمری پنج خانواده به آنها اعطا گردید.

با توسعه بیمه در روستا امید به زندگی را افزایش می دهیم
در ادامه این سفر فشرده کلانتری با حضور در نشست خبری شرکت کرده و در جمع خبرنگاران گفت:کمبود امکانات رفاهی و نبود اشتغال از جمله عوامل اصلی مهاجرت افراد از روستا به شهر است و ما با توسعه بیمه در روستا می توانیم امید به زندگی افراد را در روستا افزایش دهیم.
وی افزود: اوایل انقلاب جمعیت روستایی ما 70 درصد و جمعیت شهری نیز 30 درصد بوده که اکنون این آمار دقیقاً برعکس شده است و تنها 30 درصد از جمعیت کشور را روستاییان تشکیل می دهند ، افراد با بیمه شدن به کار کشاورزی هم علاقمند می شوند. همچنین ایجاد اشتغال از جمله مزایای دیگری است که با محقق شدن طرح بیمه در روستا ها شکل می گیرد.
کلانتری همچنین تصریح کرد:در کشور تعداد 60 هزار روستا که بالای 20 خانوار در آن زندگی می کنند داریم و یکی از کارهایی که به منظور فرهنگ سازی و ترویج فرهنگ بیمه روستاییان در سال جاری توسط دولت صورت گرفته است برداشتن سقف سنی برای بیمه روستایی است.
وی ادامه داد: در حال حاضر 24 میلیون نفر از جمعیت کشور ما روستایی و عشایر و کشاورز هستند که تعداد چهار میلیون نفر از این آمار در شهر زندگی می کنند و طبق بررسی های انجام شده شش و نیم میلیون نفر سرپرست برای بیمه شدن شناسایی شده اند که از این تعداد تنها یک میلیون و 150 هزار نفر بیمه شده اند که  آمار بیمه شدگان در سالجاری 100 هزار نفر است.
به گفته مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستاییان و عشایر مهاجرت یک پدیده چند بعدی است و تنها بیمه بر آن تاثیر نمی گذارد و خرید تضمینی،آموزش های فنی و حرفه ای و مهارت نیز بر مهاجرت تاثیر می گذارد. وی خاطرنشان کرد: از دولت درخواست داریم که با حمایت خود و اختصاص تسهیلات بانکی ظرفیت اشتغال در روستا را بالا ببرد زیرا با افزایش اشتغال کنترل جمعیت روستایی بسیار راحت تر خواهد بود.
وی اظهار کرد: تعرفه های بیمه روستایی هر سال با توجه به تورم از طرف این صندوق اعلام می شود که در پرداخت ها ما هشت گروه درآمدی را تعیین می کنیم که این گروه ها حق بیمه خود را به صورت سالانه پرداخت می کنند ، اگر فردی یک سال حق بیمه را پرداخت کند و پس از آن دچار از کارافتادگی شود و یا فوت کند مستمری به خانواده تحت تکلف آن فرد پرداخت خواهد شد.
در ادامه این سفر فشرده مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر ،  چنگل وائی رئیس جهادکشاورزی استان خوزستان و نیز آیت الله موسوی جزایری نماینده ولی فقیه وامام جمعه اهواز دیدار کرد و ضمن ارائه اطلاعاتی در خصوص مزایای صندوق حمایت آنها را خواستار شد که این امر از سوی هردو مورد حمایت و تشویق قرار گرفت و قرار براین گردید که از حداکثر توان خود برای رشد و توسعه بیمه استفاده کنند.
همچنین در دیدار اسدی رئیس نظام صنفی استان خوزستان قرار براین گردید که این سازمان توان خود را به منظور  جذب حداکثری کشاورزان غیرساکن روستا به کار گیرد.
در خاتمه این سفر مدیرعامل صندوق با شرکت در برنامه تلویزیونی افق روشن توضیحاتی در خصوص صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستاییان و عشایر ارائه کرد.