سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بیمه کشاورزان ،روستاییان و عشایر دزفول

به گزارش دز تایمز؛

    نظر
مدیرصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان دزفول: جذب 70 درصد جمعیت روستایی شهرستان دزفول در بیمه اجتماعی


مدیرصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر شهرستان دزفول گفت:تاکنون 70 درصد ازجمعیت روستایی وعشایری شهرستان دزفول تحت پوشش بیمه  اجتماعی جذب شده اند. ‎

دزتایمز/مهندس منوچهرزلقی درگفت وگوبا خبرنگارما افزود:کشاورزان وروستاییان می توانند ازخدمات این صندوق به ویژه درهنگام بازنشستگی به خوبی استفاده نمایند.

وی با اشاره به مزایای عضویت درصندوق، مستمری پیری، بازماندگان و از کارافتادگی کلی را از جمله مزایای این صندوق عنوان کرد و گفت: ‌هر زن و مرد روستایی، عشایری و کشاورز غیر ساکن در روستا که حداقل 65 سال سن، 15 سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد، می‌تواند از مزایای مستمری پیری استفاده کند و حداقل حقوق معادل دو سوم سطح درآمدی انتخاب شده‌ای که درهمان سال حق بیمه مربوط راپرداخت کرده دریافت کند.

مدیرصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان وعشایر شهرستان دزفول با اشاره به اینکه درحال حاضر بیش از800 خانوارتحت پوشش کمیته امداد وبهزیستی این شهرستان دراین کارگزاری بصورت رایگان بیمه شده اندافزود:حق بیمه آنهارا دولت پرداخت می کند.

وی به آماربیمه شدگان توسط صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر شهرستان دزفول  اشاره کرد وگفت:دراین مدت بیش از11هزار خانواربه عضویت این صندوق درآمده اند.

مهندس زلقی با اشاربه اینکه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان وعشایر شهرستان دزفول در وضعیت جذب نسبت به جمعیت مشمول این بیمه؛ رتبه اول استان را دارا است ، نیازبه پیشرفت عالی وهمکاری رسانه ها نیزمی باشد..

وی با اشاره به نحوه ثبت ‌نام متقاضیان، روستائیان، کشاورزان و عشایر در این صندوق گفت: این افراد توسط کارگزاران از جمله دهیاران، تعاونی‌های روستایی و عشایر در شهرستان ثبت‌ نام می‌شوند.

وی با اشاره به مزایای عضویت در این صندوق، گفت: مستمری پیری، بازماندگان و از کارافتادگی کلی از جمله مزایای این صندوق محسوب می‌شود.

مدیرصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان وعشایر شهرستان دزفول در خصوص مستمری بازماندگان در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، افزود: افراد واجد شرایط تحت تکفل بیمه ‌شده که بر اثر حوادث ناشی از کار فوت کنند با هر میزان سابقه پرداخت حق بیمه، مشمول برخورداری از مستمری بازماندگان هستند.

مهندس زلقی درپایان گفت: متقاضی که پس از بیمه شدن بر اثر حادثه غیر ناشی از کار یا بیماری به تشخیص کمیسیون ‌پزشکی صندوق، از کار افتاده کلی شناخته شود با داشتن حداقل یک سال سابقه بیمه، به شرط آنکه در سال آخر منتهی به شروع بیماری، وقوع حادثه و یا تاریخ از کار افتادگی باشد، از مزایای مستمری می تواند استفاده کند.

 بازگشت


مدیرکل وصول حق بیمه گفت.

    نظر

مدیرکل تعهدات قانونی صندوق خبر داد:

افزایش مستمری بیمه اجتماعی از دی ماه ؛ معوقات 9 ماه گذشته هم پرداخت می‌شود

مدیرکل تعهدات قانونی صندوق خبر داد:  افزایش مستمری بیمه اجتماعی از دی ماه ؛ معوقات 9 ماه گذشته هم پرداخت می‌شود

مدیرکل تعهدات قانونی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از افزایش 10 درصدی مستمری مستمری‌بگیران از دی ماه خبر داد.

 

به گزارش روابط‌عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، سوگند سهیلی در توضیح این خبر گفت: مستمری تمامی بازماندگانی که سرپرست خانوارشان تا آخرین روز سال 94 فوت شده باشد و بیمه‌شدگانی که بر اساس رای کمیسیون پزشکی تا همین روز از کار افتاده کلی شناخته شده باشند، بر اساس تصمیم جدید صندوق، 10 درصد افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه مبنای این افزایش مستمری از ابتدای سال 95 خواهد بود تصریح کرد: تمامی معوقاتی 9 ماهه گذشته که به واسطه این افزایش نرخ مستمری باید به مستمری‌بگیران پرداخت شود، به صورت یک‌جا در جریان پرداخت دی ماه به حساب مستمری بگیران واریز می‌شود.


مستمری بازماندگان بعد از ازدواج مجدد قطع نمیشود

    نظر

 

بر اساس جدیدترین مصوبه هیات مدیره صندوق؛

مستمری بازماندگان بعد از ازدواج مجدد قطع نمی‌شود

بر اساس جدیدترین مصوبه هیات مدیره صندوق؛  مستمری بازماندگان بعد از ازدواج مجدد قطع نمی‌شود

 

بر اساس جدیدترین مصوبه هیات مدیره صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، مستمری در صورت ازدواج مجدد همسران مستمری بگیر بازمانده، مستمری آنها قطع نمی‌شود.

 

به گزارش روابط‌عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، این مصوبه در راستای رسالت اصلی صندوق در ایجاد تسهیلات و افزایش سطح خدمات به جامعه روستایی و عشایر کشور و خصوصا بانوان در جلسه امروز هیات مدیره صندوق مطرح شد.

بر همین اساس پرداخت مستمری به بازماندگان واجد شرایط زنان بیمه شده متوفی، بدون نیاز به شرط فوت پدر هم از دیگر مصوبات هیات مدیره در جلسه امروز بود.

علاوه بر این، هیات مدیره صندوق، در جلسه امروز خود مصوبه‌ای دیگر داشت که بر اساس آن دریافت همزمان هر دو مستمری بازنشستگی زنان بیمه شده و همچنین مستمری بازماندگی شوهر بیمه شده متوفی بلامانع شد؛ مصوبه‌ای که به دلیل حمایت از معیشت زنان روستایی و عشایر کشور مطرح شده و نگرانی‌هایی که پیش از این در این خصوص وجود داشت را از بین می‌برد.

 


دولت مکلف به بازنشستگی روستاییان 70 ساله و پرداخت مستمری به آنان

    نظر

دولت مکلف به بازنشستگی روستاییان 70 ساله و پرداخت مستمری به آنان شد  

نمایندگان مردم در خانه ملت دولت را مکلف به بازنشستگی روستاییانی که به سن 70 سالگی رسیده‌اند از طریق صندوق بیمه روستایی و عشایر کرد.

نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 5 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی اصلاح لایحه احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور اعاده شده از شورای نگهبان با اصلاح ماده الحاقی 44 با 113 رأی موافق، 48 مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 216 نماینده حاضر موافقت کردند.

پیشنهاد غلامرضا کاتب که در کمیسیون بهداشت و درمان نیز مطرح شده است جایگزین ماده الحاقی 44 لایحه مذکور شد.

ماده واحده این پیشنهاد عبارت است از: دولت مکلف است کلیه بیمه شدگان صندوق  بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر را که به سن 70 سالگی رسیده‌اند در صورت تقاضای آنان و داشتن سابقه پرداخت حق بیمه به مدت 10 سال به صندوق مذکور بازنشسته نموده و متناسب با سنوات حق بیمه پرداختی مستمری به آنان پرداخت نماید.

تبصره یک- از تاریخ لازم الاجراء شدن این قانون تا 5 سال، هر سال یک سال از سقف سن بازنشستگی کم خواهد شد و یک سال به سنوات بیمه پردازی افزوده می‌گردد.

تبصره 2- شرط سنی برای عضویت بیمه گذاران جدید این صندوق حداکثر 50 سال تعیین می‌گردد.

تبصره 3- بار ناشی از اجرای این قانون از محل بند ب ماده 7 قانون هدفمندکردن یارانه‌ها مصوب 15/10/88 و ماده 29 قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی مصوب 25/3/88 و اصلاحات بعدی آن تامین می‌شود.

نادر قاضی‌پور در مخالفت با پیشنهاد مذکور یادآور شد: سن مفید روستاییان کمتر از آن چیزی است که در این پیشنهاد مطرح شده لذا این موضوع عملیاتی نخواهد شد.

مهرداد بائوج لاهوتی اما در موافقت با پیشنهاد مطرح شده گفت: راه دیگر برای برون رفت از این وضعیت وجود ندارد لذا از آن جائیکه این پیشنهاد موردنظر موافق شورای نگهبان در جلسات کمیسیون بهداشت و درمان قرار گرفته می‌تواند جایگزینی ماده الحاقی 44 شده و از این رو عشایر و روستاییان از بلاتکلیفی بیرون خواهند آمد./

یادداشت ها


 

سخنگوی کمیسیون بهداشت خبر داد:

    نظر

سخنگوی کمیسیون بهداشت خبر داد:

تصویب طرح بازنشستگی روستاییان و عشایر در کمیسیون بهداشت

سخنگوی کمیسیون بهداشت خبر داد:  تصویب طرح بازنشستگی روستاییان و عشایر در کمیسیون بهداشت

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از تصویب طرح بازنشستگی روستاییان و عشایر در این کمیسیون خبر داد.

 

به گزارش روابط‌عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، به نقل از خبرگزاری خانه ملت، محمد‌نعیم امینی‌فرد در تشریح دستور کار کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، از بررسی طرح بازنشسته کردن عشایر و روستاییان در سن بازنشستگی در کمیسیون متبوع خود خبر داد و افزود: این طرح توسط کارگروه با کار کارشناسانه با حضور مسئولان سازمان تامین اجتماعی در نشست امروز کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت و درنهایت تصویب شد؛ امیدواریم این طرح در صحن علنی مجلس از سوی نمایندگان تصویب شود و همچنین  مورد تایید شورای نگهبان واقع شود.

نماینده مردم ایرانشهر در مجلس، افزود: طبق این طرح دولت مکلف است در صورت درخواست بیمه شدگان صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر که در سن 70 سالگی قرار دارند با توجه سابقه پرداخت حق بیمه، متناسب با سنوات پرداختی، مستمری پرداخت کند.

وی ادامه داد: دو تبصره به این قانون الحاق شد مبنی بر اینکه هر سال یک سال از سقف سن بازنشستگی کاهش یافته و یک سال به سنوات بیمه پردازی افزوده می‌شود به عنوان مثال سن بازنشستگی 69 خواهد شد اما میزان سنوات 11 سال می‌شود تا زمانی که به 15 سال برسد و دوم اینکه برای بیمه‌شدگان جدید شرط سنتی گذاشته شد یعنی باید حداکثر 50 سال باشد یعنی این قانون شامل افراد بالای 50 سال نمی‌شود.

نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی، افزود: البته بار مالی این طرح هم در نشست پیش‌بینی شد که از محل بند ب ماده 7 قانون هدفمندکردن یارانه‌ها و قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی پیش‌بینی کردیم 


مشاور مدیرعامل صندوق مطرح کرد:

    نظر

 

مشاور مدیرعامل صندوق مطرح کرد:

مصوبه مجلس نهم، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان را خالی می‌کند

مشاور مدیرعامل صندوق مطرح کرد:  مصوبه مجلس نهم، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان را خالی می‌کند

 

در آستانه پایان مجلس نهم، سه‌شنبه 28 اردیبهشت‌ماه نمایندگان تیر خلاص را به صندوق بیمه روستاییان و عشایر زدند؛ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است از طریق صندوق بیمه تأمین اجتماعی روستاییان و عشایر، کلیه افراد بالای 60 سال که 10 سال سابقه بیمه یا کمتر دارند، بازنشسته کند. افراد کمتر از 10 سال می‌توانند کسری تا 10 سال را به‌صورت یکجا به نرخ روز بپردازند. برخی کارشناسان که مصوبه مذکور را به نوعی ادامه طرح هدفمندی یارانه‌ها در حوزه روستایی می‌دانند، اجرای آن را مضر به حال روستاییان کشور ارزیابی کرده تأکید می‌کنند فرهنگ‌سازی در دو حوزه شهری و روستایی و سرمایه‌گذاری در کشور برای راه افتادن چرخ کارخانه‌ها و... از ضرورت تامی برخوردار است تا به این طریق بتوانیم فرهنگ پرهیز از دریافت یارانه و بازنشستگی به شیوه مصوبه مجلس نهم را ترویج کنیم. اما مصوبه مجلس درباره بیمه بازنشستگی بالای 60 سال تا چه اندازه می‌تواند آینده روستاییان را تضمین کند؟

 

مشاور عالی مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان، و عشایر کشور درباره پیامدهای مصوبه بالا به خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) گفت: "ما در آیین‌نامه موجود صندوق بیمه اجتماعی روستاییان یک حکم عام در ارتباط با بهره‌مندی از مزایای بیمه‌پردازی بلندمدت داریم که بر اساس ماده 13 آیین‌نامه می‌گوید در صورتی که بیمه‌شده بیش از 65 سال سن تمام داشته باشد، با داشتن حداقل 15 سال سابقه پرداخت حق بیمه، مشمول دریافت مستمری پیری خواهد بود."

صمدالله فیروزی افزود: "به عبارت دیگر ما اصلاً در آیین‌نامه، اصطلاحی تحت عنوان بازنشستگی نداریم. این معنایش این است که ماهیت صندوق ما ماهیت اختیاری دارد؛ ورودی آدم‌ها با اختیار و با انتخاب خودشان صورت می‌گیرد."

وی با اشاره به اینکه "حال اگر خروجی را اجباری بکنید در حقیقت عضویت صندوق را هم اجباری می‌کند، خاطرنشان کرد: "طبق مصوبه مجلس نهم، فرد این اختیار را می‌یابد هر زمان مایل بود، پرداخت بیمه را شروع کند و بعد صندوق مکلف است روستایی را تنها در صورت داشتن فقط عضویت سابقه در صندوق بیمه، بقیه سابقه را بخرد، در حالی که در صندوق‌های بیمه‌ای چیزی به اسم خرید و فروش سابقه اصلاً نداریم."

مشاور عالی مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با تأکید بر اینکه "خرید و فروش سابقه، عمر و بقای صندوق‌ها را به خطر می‌اندازد و آنها را از بین می‌برد"، در ذکر دلایل و پیامد آن تصریح کرد: "چون وقتی ورود را اختیاری و خروج را اجباری بکنید، نتیجه عکس برای صندوق به بار می‌آورد و نخستین پیامد آن از بین رفتن تعادل منابع - مصارف این صندوق نوپا است."

فیروزی با بیان اینکه "از مجموع بیمه‌پردازان این صندوق بیش از 40 درصد بالای 60 سال سن دارند"، ادامه داد: "اگر ناگهان 40 درصد از یک میلیون و 400 هزار نفر عضو این صندوق مشمول این حکم شوند و سوابق خود را خریداری کنند، در همان سال نخست همه آنچه را که صندوق دارد باید هزینه پرداخت مستمری روستاییان شود و صندوق توانایی این را ندارد که زیر بار چنین تعهدی برود. فروش سابقه و به قول روستاییان سلف‌خر کردن سابقه نه‌تنها کمکی به روستایی و صندوق بیمه اجتماعی روستاییان نیست، بلکه بقای صندوق را به خطر می‌اندازد."

وی با اشاره به "صندوق اجتماعی کارکنان فولاد که به‌دلیل منابع محدودش اقتضاء نمی‌کند 80 هزار نفر عضو داشته باشد، زیرا صندوق ناتوان از پرداخت حقوق، منجر به اعتراض کارکنان جلوی مجلس و... شده است"، یادآور شد: "حال توجه داشته باشید که 400 هزار نفر در صندوق روستاییان چنین حکمی داشته باشند و در حقیقت 10 سال پیش از موعد می‌توانند بازنشسته شوند. فرد می‌تواند یک سال سابقه داشته باشد، و این یک سال را جلو بخرد و از فردا مستمری دریافت کند."

فیروزی با بیان اینکه کارشناسان برآورد کرده‌اند "اگر افراد روستایی مستمری بگیر شوند، در سال نخست اجرا، 17 هزار و 594 میلیارد تومان تنها در سال نخست بودجه لازم دارد"، تأکید کرد: "از این رو این مصوبه با اصول بیمه‌ای مغایرت دارد؛ زیرا نمی‌دانیم منابع بودجه این مصوبه از کجا تأمین خواهد شد. دولت توان پرداخت این منابع را ندارد. ضمن اینکه قانون اساسی تأکید می‌کند که "دولت مکلف است با استفاده از منابع عمومی و مشارکت افراد، برخورداری از تأمین اجتماعی را برای آحاد عموم مردم آماده کنند". از این‌رو فروش سابقه همه انگیزه‌های عضویت و مشارکت را از روستاییان می‌گیرد، این درحالی است که اصل بیمه‌ای، پایداری مالی و اقتصادی الزام می‌کند شروط را رعایت و از تحمیل یک تقاضای القایی که مغایر با اصول دیگر است خودداری کنیم."


منوچهر زلقی

    نظر

منوچهر زلقی خبر داد :

آمادگی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر شهرستان دزفول از عضو گیری بین کشاورزان ساکن روستاها و شهرهای زیر بیست هزار نفر جمعیت

به گزارش پایگاه خبری دزآوان منوچهر زلقی مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر شهرستان دزفول از مجوز عضویت کشاورزان ساکن مناطق شهری در عضویت این صندوق بیمه خبر داد.

image

به گزارش پایگاه خبری دزآوان منوچهر زلقی مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر شهرستان دزفول از مجوز عضویت کشاورزان ساکن مناطق شهری در عضویت این صندوق بیمه خبر داد.

زلقی در گفتگوی اختصاصی با پایگاه خبری دزآوان اظهار داشت : صندوق بیمه اجتماعی  کشاورزان  ، روستاییان و عشایر  از زیر مجموعه های  وزارت وزارت تعاون و کار و تامین اجتماعی  میباشد که  در شهرستان دزفول  بیش از 11هزار خانوار را تحت پوشش قرار داده  است و در استان خوزستان  مقام  اول جذب را به خود اختصاص داده است به شکلی که  تعداد بیمه شدگان  این شهرستان به تنهایی با بعضی از استانها  برابری میکند .

زلقی در ادامه گفت : صندوق بیمه کشاورزی ، روستاییان و عشایر شهرستان دزفول سال گذشته به عنوان کارگذار برتر و نمونه  استان برگزیده شده است . 

وی افزود : هدف این بیمه ، حمایتی است و در گذشته جمعیت هدف صندوق بیمه ، روستاییان و عشایر بودند اما در قانون جدید جمعیت هدف توسعه یافته و کشاورزان ساکن در شهرهایی با جمعیت پایین بیست هزار نفر نیز میتوانند با پرداخت حق بیمه با عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستاییان و عشایر از مزایای پیری(بازنشستگی) ، از کارافتادگی کلی ، برخورداری بازماندگان تحت تکفل بیمه شده متوفی از مستمری- نقل و انتقال سوابق استفاده کنند.

 وی افزود : بیش از سی شغل مرتبط با کشاورزی نظیر راننده تراکتور ، دامدار و زنبوردار و …. وجود دارد که همه این مشاغل میتوانند با عضویت در صندوق بیمه کشاورزان از مزایای این بیمه استفاده نمایند.

زلقی تصریح کرد :  افراد روستایی با معرفی نامه از طرف دهیاران و عشایر با معرفی نامه از اداره امور عشایر و سایر مشاغل با معرفی نامه از ارگان مورد نظر جهت ثبت نام و عضویت میتوانند اقدام نمایند.

وی در ادامه گفت : تمام افراد بالای 18 سال میتوانند در این بیمه به عضویت دربیایند و از حقوق و مزایای بازنشستگی استفاده کنند.

زلقی یکی از مزایای مهم این بیمه را وجود مزایای بیمه کار افتادگی عنوان کرد و افزود : اگر فردی پس از پرداخت بیمه دچار بیماری شود و توان کار کردن نداشته باشد از حقوق و مزایای بیمه از کارافتادگی میتواند استفاده کند.

وی همچنین گفت : در صورت فوتی بیمه شده 20 برابر دو سال آخر حقوق به بازماندگان وی پرداخت میشود که یک امتیاز منحصر به فرد است.

وی در پایان با اشاره به نحوه عضویت در این صندوق بیان داشت: متقاضیان بالای 18 سال بدون محدودیت در حداکثر سن  میتوانند با مراجعه به آدرس دزفول ابتدای جاده شوشتر روبروی بانک تجارت شعبه شهید مدرس دفتر بیمه روستاییان دزفول   در کمتر از یک روز از مزایای عضویت برخوردار می شوند و با انعقاد قرارداد و سپس  پرداخت حق بیمه  15درصدی  که 10 درصد ان توسط  دولت تامین می شود ، ثبت نام نمایند.


در لایحه بودجه 95 چگونگی بازنشستگی اعضای صندوق بیمه روستاییان

    نظر

خبرگزاری فارس: چگونگی بازنشستگی افراد بالای 65 سال و دارای 10 سال سابقه بیمه اجتماعی تعیین شد

نمایندگان مجلس در لایحه بودجه 95 چگونگی بازنشستگی افراد بالای 65 سال سن و عضو صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر که دارای 10 سال سابقه بیمه اجتماعی هستند را تعیین تکلیف کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه) پارلمان و در ادامه رسیدگی به لایحه بودجه سال 1395 کل‌کشور، تبصره‌های الحاقی 4 و 9 این لایحه را پس از بحث و بررسی به تصویب رساندند.

به موجب مصوبه مجلس، اصلاحیه قانون مالیات‌های مستقیم مصوب 31 تیر 1394 و همچنین احکام مالیاتی قوانین رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقاء نظام مالی کشور مصوب اول اردیبهشت 1394 و الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) در سال 1395 مجری می‌باشد.

همچنین در تبصره الحاقی 9 مقرر شد کلیه افراد 65 سال سن و بالاتر عضو صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر که حداقل 10 سال سهم بیمه اجتماعی خود را پرداخت نموده‌اند، می‌توانند باقیمانده آن تا سقف 15 سال را به نرخ روز و یکجا پرداخت نموده و مشمول بازنشستگی شوند.


بااصلاح ایین نامه به دنبال اسایش بیشترروستاییان هستیم

    نظر

 

مدیرکل تعهدات صندوق بیمه اجتماعی:

با اصلاح آیین نامه، به دنبال آسایش بیشتر روستاییان هستیم

مدیرکل تعهدات صندوق بیمه اجتماعی:  با اصلاح آیین نامه، به دنبال آسایش بیشتر روستاییان هستیم

 

مدیرکل تعهدات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به اهمیت و نگاه ویژه دولت به مقوله بیمه های اجتماعی و درمانی از اصلاح آئین نامه اجرایی صندوق در سال 94 خبر داد و گفت: با اولویت قرار دادن این اصلاح روش ها و آیین نامه در برنامه های سال 95 قرار است گام مهمی در جهت توسعه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و رفاه و آسایش قشر زحمت کش روستایی و عشایر برداشته شود.

 

سوگند سهیلی در گفت وگو با سایت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر این صندوق را از جمله صندوق های بیمه ای دانست که در سال های اخیر با هدف پوشش بیمه ای در مناطق روستایی و عشایری تأسیس شده است و گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در عمر 10 ساله خود توانسته بیش از 30 هزار خانوار روستایی را که سرپرست شان به دلیل فوت از دست رفته و یا به دلیل ازکارافتادگی، توان کار و تأمین معیشت را ندارد از مزایای مستمری برخوردار کند. 
وی افزود: یکی از مباحث مهم پیشنهادی در آئین نامه اجرایی بسته ای تعهداتی است که در قالب تعهدات کوتاه مدتی مثل بیمه بیکاری، کمک هزینه ازدواج، کمک هزینه عائله مندی، کمک هزینه بارداری و ... ارائه شده است که  این مقوله با نگاهی خاص بیشتر در جهت کمک و آرامش خاطر قشر جوانی که عضو این صندوق هستند در نظر گرفته شده است.
سهیلی در پایان خواست تا همه اقشار جوان و زحمتکش روستایی و عشایر که تا کنون اقدام به نام نویسی و بیمه کردن خود نکرده اند در ابتدای امسال فرصت را غنیمت شمرده و با مراجعه به کارگزاریهای صندوق در سراسر کشور این مهم را به انجام رسانند تا پس از اصلاح آئین نامه ضمن بهره مندی از تعهدات کوتاه مدت در شرایط خاص از مزایای بلند مدت آن نیز در دوران پیری یا ازکارافتادگی برخوردار شده و یا در زمان عدم حیات سرپرست خانوار بازماندگانشان بتوانند به دور از هرگونه دغدغه و در آسایش روزگارشان را سپری کنند.


بهبود شرایط مالی صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر

    نظر

 

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستائیان خبر داد

بهبود شرایط مالی صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستائیان خبر داد  بهبود شرایط مالی صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر

 

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با بیان اینکه عمده ترین دغدغه ما افزایش شمار تحت پوششان صندوق است گفت: یک میلیون و 400 هزار بیمه شده داریم اما شناخت روستائیان و عشایر از صندوق ما بالانیست و باید در راستای تقویت امر اطلاع رسانی و شناساندن ظرفیت های صندوق به جمعیت هدف بیشتر تلاش کنیم.

 

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به نقل از ایسنا، محمدرضا رستمی با اشاره به اینکه در حال حاضر وضع صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر خوب است اظهار کرد: عمده ترین دغدغه ما افزایش شمار افراد تحت پوشش صندوق است.

وی افزود: یک میلیون و 400 هزار بیمه شده داریم اما شناخت روستائیان و عشایر از صندوق ما بالانیست و باید در راستای تقویت امر اطلاع رسانی و شناساندن ظرفیت های صندوق به جمعیت هدف بیشتر تلاش کنیم.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با بیان اینکه حمایت های دولت از صندوق کشاورزان در سال گذشته مطلوب بود گفت: دولت به ازای هر مبلغی که بیمه شده بابت حق بیمه می پردازد، دوبرابر به صندوق می پردازد. درواقع به ازای هر یک ریال سهم بیمه شده، دولت دو ریال به صندوق پرداخت می کند و تنها صندوقی هستیم که به این روش در آن عمل می شود.

رستمی ادامه داد: برای سال 95 نیز رقم خوبی در بودجه برای ما پیش بینی شده و دولت بدهی به صندوق بابت سال های گذشته ندارد.

وی همچنین به بهبود سرمایه گذاری های این صندوق پس از رفع تحریم ها اشاره و اظهار کرد: افزایش ارزش بازار و بهبود نظام مالی کشور باعث بهبود وضعیت سبد سرمایه گذاری بورسی صندوق شده است. همچنین درآمد حاصل از سرمایه گذاری های صندوق از محل صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و فولاد نیز افزایش یافته است.

رستمی ادامه داد: در سال 94، بیش از 40 درصد درآمدها و منابع صندوق از محل درآمدهای حاصل از سرمایه گذاری ها به دست آمد و بهبود این روند در آینده، باعث بهبود شرایط مالی صندوق و در نتیجه ایجاد پشتوانه ای مهم برای اجرای تعهدات آتی صندوق در برابر پرداخت مستمری ها خواهدبود.